Panerai Replica Watches Rolex Replica www.megaroelx.com

MAAK JEZELF MOOI!


WORKSHOP VISAGIE

Kom offline én online op je mooist voor de dag!

Effectief, Simpel en Mooi!

Wil je ook een gezonde huid én er goed uitzien? Wil je leren hoe je je huid mooi egaliseert, een natuurlijke gezonde blos maakt en hoe makkelijk je een eyeliner aanbrengt met bijv. de MYSTIKOL POWDERED EYELINER ?

Met mijn tips en tricks leer je het mooiste uit jezelf te halen.

De workshop wordt bij je thuis verzorgd, maar als de afstand te groot is kan het ook online.

Er stralend uitzien is goed voor je zelfvertrouwen!

Ik laat je stap voor stap zien hoe je je mooi natuurlijk kan opmaken, maar ook een spannende smokey eye kan ik je leren! Na elke stap ga je zelf aan de slag en vertel ik wat je eventueel anders kan doen om een mooier resultaat te krijgen. Je kan zelf aangeven wat je moeilijk vindt, zodat we daar extra aandacht aan besteden. We zoeken samen de beste foundation in de juiste kleur voor jouw huid en kijken welke kleur oogschaduw jouw ogen het mooist uit laat komen. De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Visagie Workshop voor 1 tot 3 personen  €85,50 p.p
Visagie Workshop vanaf 4 personen         €65,50 p.p
Reiskosten €0,30 p.km

BOEK EEN WORKSHOP!

De make-up van jane iredale is het best bewaarde geheim onder beroemdheden, visagisten, dermatologen en schoonheidsspecialisten … en nu van jou!

Als je na de workshop ook zo enthousiast bent over de make-up dan is het mogelijk om de producten van jane iredale te bestellen, maar dit is natuurlijk niet verplicht!

Tijdens de workshop werk je met de hoogwaardige huidverzorgende make-up van jane iredale met minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen.  De make-up geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen. De mineralen versmelten met de huid waardoor het er mooi natuurlijk uitziet.

Dus houd je van complimenten over je huid of je mooie ogen, wil je niet meer naar je make-up omkijken gedurende de dag, wil je een effectieve huidverzorgende minerale make-up die je huid beschermd tegen zonlicht en vrije radicalen? De minerale make-up van jane iredale is heel goed voor de huid en heeft een zeer camouflerende werking. Ideaal voor elk huidtype maar ook voor de gevoelige huid zoals, acné, rosacea en erytheem.

Dé perfecte hoogwaardige make-up, waardoor je er altijd goed uitziet en die je huid laat stralen is ook nog eens heel zuinig in gebruik waardoor je er extra lang mee doet! Lees hier meer over de voordelen van de Huidverzorgende make-up van jane iredale

Online Visagie Workshop

Door de lockdown zijn we er meer vertrouwd mee geraakt om belangrijke gesprekken vergaderingen en overleg online te voeren. Maar betekent dat dan ook dat we niet representatief voor de dag hoeven te komen? Betekent de lockdown ook een dressdown? There's no second chance to make a first impression, juist online! Online ligt de focus anders. Je raakt sneller afgeleid als iemand er minder goed uitziet, als de nadruk komt te liggen op donkere kringen rond de ogen, of rode vlekjes rond de neus of andere oneffenheden in het gezicht. Dat leidt af van het verhaal wat je wilt vertellen. Speciaal daarvoor heb ik een online visagieworkshop ontwikkeld. Wil je er ook goed uitzien tijdens de conference call en wil je leren hoe je er voor zorgt dat je je huid mooi egaliseert en hoe je ogen sprekender worden?
Met mijn tips en tricks leer je het mooiste uit jezelf te halen en ik geef antwoord op al je vragen.

Ineens uit je comfortzone en jezelf steeds in beeld zien is toch even wennen. Het lijkt ook of de focus anders gelegd wordt, zoals dat bij een presentator op tv ook gebeurt. Dit valt minder op in het dagelijks leven, in een andere dimensie waar je iemand van alle kanten kunt zien en waar er meer afleidende beweging is.

Annelies Meijers van AM Kwadraat liep hier tegenaan toen ze haar teamcoachingstrajecten online ging uitoefenen en zij vroeg mij om hulp. Ik heb haar een online visagie-workshop gegeven en zij was meteen enthousiast!
"Veel complimenten over hoe ik eruit zie. Dank je wel!"

Tijdens de online workshop werk je met je eigen producten. Ik werk zelf met de producten van jane iredale en zal daar ook meer over vertellen en als je wilt geef ik er ook een persoonlijk advies over. 

Ik laat je zien hoe je je mooi kan opmaken, daarna ga je zelf aan de slag en vertel ik wat je eventueel anders kan doen om een mooier resultaat te krijgen. Je kan zelf aangeven wat je moeilijk vindt, zodat we daar extra aandacht aan besteden. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Online workshop voor 1 tot 3 personen  €60,00 p.p
Online workshop voor 4 tot 8 personen  €40,00 p.p

Na afloop van de workshop is het mogelijk om producten van jane iredale te bestellen. Wanneer deze geleverd zijn kunnen we een korte herhaling van de workshop doen met de nieuwe producten.

De extra online training met de huidverzorgende minerale make-up van jane iredale zal ongeveer een uurtje duren en kost €20,00 p.p.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Chris Janssen

 

BOEK EEN WORKSHOP!
?
Breitling Replica Watches Breitling Aeromarine Replica Watches Breitling Colt Replica Watches Breitling Navitimer Replica Watches Breitling Windrider Replica Watches