Panerai Replica Watches Rolex Replica www.megaroelx.com

EVEN VOORSTELLEN!


Chris Janssen

allround make-up artist

Op mijn 15e begon ik aan een grimeercursus, waarna ik mee werkte aan mijn eerste theaterproductie waar veel karaktergrime voor nodig was. Ik zat meteen op mijn plek, dit is mijn passie. Vervolgens heb ik de 5 jarige deeltijdopleiding visagie, karaktergrime en special effects aan de Grimeerschool ‘Alles of Niets’ in Amsterdam gevolgd en bleef daarnaast werkzaam aan vele opdrachten. Door mijn brede opleiding en jarenlange ervaring ben ik allround op het gebied van visagie en grime, een specialist met hart en ziel en een raak gevoel voor wat nodig is voor een perfecte look. Ik geniet van mijn vak en dat merken mijn klanten.

Mijn opdrachten variëren van visagie en hairstyling voor commerciële fotografie, film en tv tot grime en kapwerk voor theatergezelschappen en film. Ik heb oog voor het totaalplaatje en maak het plaatje compleet!
Werken met mij betekent jouw wensen centraal, waardevol advies waar nodig en aandacht voor details. Natural of stoere looks of juist extreme metamorfoses, allemaal uitdagingen waar ik met plezier en zorg aan werk. De mensen die bij mij op de stoel hebben gezeten voelen zich daarna mooier en rustiger en gaan met meer zelfvertrouwen op de foto!

Voor mij zijn producten van JANE IREDALE favoriet, minerale make-up van hoge kwaliteit. Al ruim 10 jaar weet ik hoe goed deze make-up verzorgt, beschermt en mensen op een natuurlijke manier mooier maakt, dit is niet alleen een pré voor de modellen waar ik mee werk, maar ook voor de nabewerking van foto en video.
Neem gerust contact op voor opdrachten of vragen: chris@makingup.nl

Ik kijk uit naar een volgende waardevolle samenwerking! 

?
Breitling Replica Watches Breitling Aeromarine Replica Watches Breitling Colt Replica Watches Breitling Navitimer Replica Watches Breitling Windrider Replica Watches